Redovisa tid, utlägg, kostnader och artiklar

TimeApp möjliggör för dig och dina kollegor att enkelt och effektivt redovisa tid, utlägg, resor och artiklar på era kunder/projekt eller på interna aktiviteter.

Kunder och Projekt
I TimeApp kan ni arbeta med ett obegränsat antal kunder och projekt. Ni kan även ladda upp dokument och filer för att hålla all kund- eller projektrelaterad data på ett och samma ställe. De inbyggda budgetverktygen hjälper er att träffa rätt och att arbeta effektivt.

Koder och Artiklar
Genom att använda kod-systemet i TimeApp kan ni enkelt redovisa alla möjliga, och omöjliga, jobb ni gör för era kunder. Utöver tider och utlägg kan ni även redovisa användning av artiklar/material med hjälp av artikeldatabasen i TimeApp.
Ni kan snabbt och enkelt importera prisfiler eller färdiga databaser med hundratusentals artiklar in i TimeApp.

Mobil åtkomst
TimeApp finns alltid där du befinner dig. Oavsett om du är på språng eller på kontoret kan du alltid redovisa tid och hålla kontakten med kollegorna genom TimeApp för iOS och Android.

Attest av tider
Skicka in dina tidredovisningar för attest. Detta hjälper er att få en kontinuerlig överblick inom företag och säkerställer att redovisningar förblir orörda över tid.

Stämpelklocka med GPS-funktion
Stämpelklockan i TimeApp passar perfekt till att logga intern tid. Dessutom, den som använder stämpelklockan i sin mobilapp kan välja att skicka med sin aktuella geografiska position vid in- och utstämpling.