Fakturera dina kunder – på sekunder

Det är snabbt. Det är automatiskt. Det är kraftfullt och flexibelt. Det är ett modernt sätt att fakturera och det är tillgängligt för dig i TimeApp.

Importera tider, resor, kostnader och artiklar
Välj en kund, klicka på Importera rader och på direkten har du en automatiskt framställd faktura med allt du redovisat på kunden under vald tidsperiod. Prydligt uppställt och summerat. All data (t ex tider, artiklar, resor mm) som importeras till en faktura i TimeApp kommer att markeras som fakturerat och hjälper dig att hålla koll på vad som blivit fakturerat och inte. På den automatiskt framställda fakturan kan du enkelt flytta runt på innehållet, lägga till faktura-rader manuellt, sätta rabattsatser mm. Flexibelt och enkelt – precis som det ska vara.

Distribuera dina fakturor via e-post
Från TimeApp är det lätt att skicka fakturor till kunder. Fakturan bifogas som en PDF i ett e-postmeddelande tillsammans med ett meddelande som du själv skriver. Du kan även ladda ner fakturan som PDF, skriva ut den och skicka via post.

Håll koll på betalningar
Det är såklart viktigt att veta vilka fakturor som betalats och inte. I TimeApp kan du föra en kundreskontra och registrera inbetalningar på fakturor – fullständiga eller delvisa. Du kan även skicka ut påminnelser för sena fakturainbetalningar.

Aktivitetslogg
Varje gång en viktig åtgärd utförs på en faktura i TimeApp, loggas detta som en händelse. Det här underlättar för er som företagare eftersom ni kan få en historia över varje faktura. Exempelvis kan ni se när fakturan skapades, ändrades, makulerades mm och vem som utförde handlingen. På så sätt blir det enkelt om ni är fler som sköter faktureringen.