För körjournal direkt från bilen

I många tidredovisningssystem kan du redovisa kostnader och utlägg – utöver den vanliga redovisningen av tid. I TimeApp har vi tagit det ett steg längre och lagt till en fullfjädrad körjournal – med GPS-funktioner – så att man snabbt och enkelt kan hålla koll på sina körda mil.

Körjournal
Genom att använda TimeApp för iOS eller Android blir det busenkelt att föra körjournal. Appen hämtar alla långa, krångliga adressuppgifter åt dig och du behöver endast fylla i mätarställningen för din start- och slutposition. TimeApp tar hand om resten.

Koder, bilar och rutter
Precis som för tidredovisningen i TimeApp, så används koder för att bestämma vilken typ av resa det är. Exempelvis kan du ha olika koder för privat- respektive tjänsteresor, samt sätta olika priser per km om det är så att resorna i körjournalen ska kopplas till någon kund och sedan faktureras eller utgöra ett debiteringsunderlag. För att göra det lätt att föra in resor i körjournalen kan du spara rutter (start-, mål-, och slutadresser) samt bilar.

Integrerad med faktureringen
Det är enkelt att importera resor till faktureringen i TimeApp. På samma faktura kan du även importera redovisade tider, artiklar och kostnader/utlägg. Lika snabbt som det är enkelt.

Rapporter över resor
Du kan enkelt ta fram rapporter över resor per kund, projekt eller användare och exportera dem till ditt föredragna format; PDF, Excel, HTML eller CSV.