Integritetspolicy

Senast uppdaterad: 2014-05-16

 

INLEDNING
Vi värnar om våra kunders integritet. Om du har några frågor eller funderingar kring vår integritetspolicy kan Du kontakta oss på support@timeapp.se
När du registrerar ett konto på TimeApp.se måste vi be om viss information för att kunna leverera tjänsten. Detta inkluderar t ex Ditt namn , företagets namn och en e-postadress

TimeApp använder informationen för följande ändamål:

  • för att skapa ditt konto
  • förse dig med e-postmeddelanden gällande TimeApp
  • för att skicka nyhetsbrev
  • utvärdering, statistik och förbättring av tjänsten

Det är Du som kund som äger alla rättigheter till de data du producerar i TimeApp.se (t ex tidredovisningar, kunder, projekt, fakturor etc).

 

DINA PERSONUPPGIFTER – UPPDATERING OCH ÅTKOMST
Om dina personuppgifter behöver ändras , eller om du inte längre önskar använda våra tjänster, kan du uppdatera den genom att logga in på ditt TimeApp.se-konto på https://redovisa.timeapp.se , eller genom att kontakta oss direkt på support@timeapp.se

 

NYHETSBREV
Som en del av den service vi erbjuder kommer du att få vårt nyhetsbrev regelbundet . Vi kommer att använda Ditt namn och e-postadress för att skicka nyhetsbrev till Dig. Om Du inte längre vill ha våra nyhetsbrev kan du avregistrera Dig genom att följa länken placerad i foten på varje e-postmeddelande.

 

SYSTEMRELATERADE MEDDELANDEN
Om något kritiskt skulle hända som kan påverka Din åtkomst till TimeApp.se, t ex oplanerade driftstopp, kritiska systemfel eller andra händelser som kan orsaka störningar i TimeApp.se, kommer vi att meddela Dig om detta via e-post . Dessa e-postmeddelanden kan ej väljas bort som Du kan göra med t ex våra nyhetsbrev.

 

TREDJE PART
TimeApp.se använder tredjepartsleverantörer och hostingpartners för att tillhandahålla nödvändig hårdvara, mjukvara, nätverk, lagring och tillhörande teknik som krävs för att köra TimeApp.se. Trots att P&K TimeApp AB äger koden, databaser, och alla rättigheter till TimeApp.se -mjukvaran, behåller Du alla rättigheter till Dina data, som nämnts tidigare.
Vi kommer inte, under några omständigheter, sälja, hyra ut eller dela någon av Din personliga information till någon tredje part utan att först inhämta Ditt skriftliga medgivande.

 

COOKIES
För att du ska kunna använda systemet måste du acceptera s k cookies (kakor). En kaka består oftast av en liten textfil som sparas på din dator för att komma ihåg din identitet.
Enligt lagen som trädde i kraft den 25 juli 2003 måste webbplatser som använder kakor informera om detta. Läs mer här
Det finns två olika typer av kakor som används av olika webbplatser. Dels finns en kaka som sparar information över en längre tid, och en annan kaka som sparar information medans webbläsaren är öppen. P&K TimeApp använder sig av den andra typen av kaka som tas bort när du stänger ner fönstret.
Om du inte vill ha kakan kan du inaktivera detta i webbläsarens inställningar. Vill du ta bort eventuella kakor görs detta ofta i samband med att du rensar webbläsarhistoriken.

 

UTTALANDEN FRÅN KUNDER
Vi förbehåller oss rätten att kunna publicera våra kunders logotyp och namn, i referenssyfte, på vår hemsida och i annat förekommande marknadsföringsmaterial. Om Ni inte önskar förekomma som en kund till oss, kontakta oss på support@timeapp.se.

 

BLOGG
Om du deltar i bloggen på denna webbplats, t ex genom att kommentera ett inlägg, bör du vara medveten om att all personlig information som du publicerar kan läsas, samlas in eller användas av andra läsare av denna blogg, och kan användas för att skicka oönskade meddelanden till Dig. Vi är inte ansvariga för de personuppgifter som du väljer att dela med Dig av på vår blogg.

 

SÄKERHET
Vi följer allmänt accepterade branschstandarder för att skydda de personuppgifter som lämnas till oss, både under överföringen och när vi får den. Men ingen metod för överföring via Internet, eller metod för elektronisk lagring, är 100% säker. Vi strävar dock efter att använda alla kommersiellt tillgängliga sätt för att skydda Din personliga information.

***

Om du har några frågor om denna integritetspolicy, vänligen kontakta oss på support@timeapp.se