Vi vet, att du redan vet, vad som gäller från och med den 1 januari 2016. Därför hoppar vi över den informationen och berättar istället att TimeApp innehåller en komplett lösning med personalliggare för endast 45 kr per användare/månad.

Komplett lösning

När vi utvecklat vår elektroniska personalliggare har vi lagt mycket fokus på att den ska vara enkel att använda, men samtidigt så pass full av funktionalitet så att den kan vara av nytta för alla företag; från stora som små. Därför finns vår personalliggare i två versioner – en som vi låtit ID06-ackreditera och en som inte kräver ID06. Gemensamt för dem båda är att de lever upp till Skatteverkets krav på elektroniska personalliggare, att de är enkla att använda och att du får tillgång till båda för endast …

45 kr per användare/månad

Flera olika sätt att skrivas in i personalliggaren

1. ID06-kort

Med hjälp av en Android-enhet (surfplatta eller mobil) som stödjer NFC-standarden MiFare Classic, kan man skriva in sig i personalliggaren genom att använda sitt fysiska ID06-kort. Enheten, tillsammans med vår app, fungerar som en kortläsare.

2. Mobilt ID06

Med hjälp av våra appar för iOS och Android, kan man skriva in sig i personalliggaren genom ett enkelt knapptryck.

3. QR-kod

På arbetsplatser som inte kräver ID06 kan man, via våra appar för iOS och Android, scanna en QR-kod och på så sätt skrivas in i personalliggaren.

Frågor & svar

Tryck på frågan för att visa svaret.

Vi vet, att du undrar hur många arbetsplatser du kan lägga upp

Svaret är, Obegränsat

Vi vet, att du undrar om alla UE (underentreprenörer) måste ha ett registrerat konto på TimeApp

Svaret är, att alla som använder TimeApp måste ha ett eget inlogg. Vi inser att det här kan medföra en ökad administration för de företag som behöver ansluta sig som UE till en arbetsplats. Men vi menar också, att fördelarna överväger nackdelarna. Exempelvis måste en UE kunna visa upp sin del av personalliggaren vid ett kontrollbesök från Skatteverket. Med vår lösning, har varje UE konstant tillgång till sin egna del av den samlade personalliggaren. Varje UE måste också spara all information i personalliggaren under innevarande beskattningsår samt ytterligare 2 år framåt. Även detta löser sig per automatik med vår lösning.

Vi vet, att du undrar vad startavgiften är eller om det finns några andra engångskostnader

Svaret är, Nej, inga startavgifter eller extrakostnader. 45 kr per användare och månad är allt ni betalar.

Vi vet, att du undrar om TimeApp fungerar i offline-läge

Svaret är, att vår kortläsar-app till Android (alternativ 1) fungerar i offline-läge, medan våra andra lösningar via app kräver en internetanslutning då de kommunicerar med servern i realtid.

Vi vet, att du undrar vilka Android-enheter som stödjer MiFare Classic

Svaret är, att även om denna lista inte är komplett, så ger den ett bra underlag när ni ska införskaffa en enhet;

Telefoner
Sony Xperia Z3
Samsung Xcover 3
OnePlus One
Google Nexus 7 (2012)
HTC HTC One
Huawei Ascend Mate7
Samsung Galaxy Nexus
Samsung Galaxy S3 i9300
Samsung Galaxy S3 Duo i9300i

Plattor
Sony Xperia Z Tablet
Sony Xperia Z3 Compact Tablet
Sony Xperia Z4 Tablet
SAMSUNG Galaxy Tab 4 Active

Vi vet, att du funderar över hur man delar en arbetsplats med sina UE (underentreprenörer)

Svaret är, att det beror på om arbetsplatsen är upplagd med krav på ID06 eller inte.
För en icke-ID06-arbetsplats; från sidan Personalliggare i TimeApp finns alternativet “Begär tillgång till arbetsplats”. Detta alternativ klickar er UE på, och ni som byggherre får då en notis i TimeApp som säger att ett företag vill ha tillgång till arbetsplatsen. Sedan kan man bevilja eller neka tillträde.
För en ID06-arbetsplats; utöver lösningen ovan, så finns även alternativet att man som byggherre kan skapa inbjudningskoder. Dessa koder skickar man sedan till sin UE som i sin tur anger dessa när de ska registera en arbetsplats.

Vi vet, att du funderar på hur enkelt det egentligen är att använda

Svaret är, att vår lösning är betydligt enklare än både Facebook, Pokémon Go och Instagram. Med andra ord, busenkelt!

Skapa ett demokonto direkt!

Alla konton på TimeApp inleds med en demoperiod på 7 dagar. När dessa dagar har passerat måste man teckna ett abonnemang för att fortsätta använda systemet. Vi har inga bindningstider och det går bra att teckna abonnemang på 1 månad, 3 månader, 6 månader eller 12 månader.
DEMOKONTO

Personalliggare

Du kommer att få inloggningsuppgifter till ett demokonto med vår elektroniska personalliggare.

Personalliggare + TimeApp

Du kommer att få inloggningsuppgifter till ett demokonto med vår elektroniska personalliggare samt tillgång till alla andra funktioner i TimeApp.

Mer information

Vi kontaktar dig för mer information.

Skapa konto

45 kr
per månad och användare