TimeApp Affärssystem

Vår kärn- och premiumprodukt är TimeApp Affärssystem. Det är ett modernt och effektivt verktyg för administration av tid- och projektrapportering. Här finns absolut allt som TimeApp kan erbjuda, just för att företagen ska kunna ha koll på allt som ryms inom tid och projekt. Vi har idag en bred uppsättning av olika företagskunder, som alla vill använda ett smidigt, effektivt och användarvänligt verktyg i sin verksamhet.

TimeApp Affärssystem har vi paketerat med allt, som kan komma till nytta; från redovisning av tid och kostnader, utlägg och artiklar, till arbetsorder, fakturering och körjournal.

affarssystem

För det moderna företaget

Tiden när man satt och redovisade med papper och penna är sedan länge förbi. Dagens moderna företag vet, att molnbaserade och effektiva lösningar på marknaden också är lösningen på många problem.

TimeApp Affärssystem är svaret på frågan, om det finns ett system för tidredovisning för allt och alla. Det är ett administrativt verktyg, som kan användas av såväl egenföretagare och SME-företag, som större företag och koncerner med 100-tals anställda. Alla dessa kan och använder TimeApp Affärssystem, för att underlätta organisationens verksamhet, till en kostnad om endast 199 kr per användare och månad.

Mer än bara tidredovisning

Själva grunden i TimeApp är vår smidiga tidredovisning, men idag finns det så mycket mer. Under åren har vi, genom bl a förslag från våra användare, utvecklat olika funktioner som exempelvis att enkelt skapa en arbetsorder och skicka den till en medarbetare, som därefter praktiskt kan faktureras.

Ska resan till arbetet ingå i faktureringsunderlaget? Inga problem. Tack vare GPS-positionering i våra appar, går det lätt att registrera sträckan via vår körjournal. Den uppfyller självklart Skatteverkets regler.

  • Effektiv tidredovisning via dator och mobilapp

  • Fakturering och offerter

  • Körjournal med stöd för GPS

  • Flexibla rapporter

  • Projektredovisning med budget

Ett populärt alternativ

TimeApp Affärssystem har under de senaste åren vuxit till att bli ett populärt system bland mängder av olika företag. Oavsett om det är advokater eller jurister, konsulter eller arkitekter, byggbolag eller installationsföretag, så har alla hittat en gemensam nämnare i att använda TimeApp Affärssystem.

Ladda ner produktblad om TimeApp Affärssystem

Läs mer om våra funktioner och anledning till, att så många företag använder TimeApp i sin dagliga verksamhet.

Skapa ett demokonto

Du får tillgång till ett fullt funktionerande demokonto av TimeApp under en period på 14 dagar.

Eller boka en webbdemo

Prata direkt med en av våra TimeApp-experter och passa på att ställa frågor och se hur TimeApp fungerar.