TimeApp för byggsektorn

Inom bygg- och anläggningssektorn generellt återfinns både väldigt stora företag och små enskilda hantverkare, som alla har ett behov av att veta vart tider, material och resor tar vägen. Det gäller att ständigt kunna göra sina tidrapporter och med vårt system TimeApp går det från både datorn och mobilen/surfplattan.

I TimeApp Bygg/Entreprenad kan man skicka ritningar, foton och dokument via internmail eller via det företagsinterna sociala forumet; TimeBook. Självklart finns det också en elektronisk personalliggare i systemet.

bygg-entreprenad

Ordning och reda, måndag till fredag …

Byggbranschen är full av utmaningar. Från att hålla budget och tidsramar till att hantera kunder och samarbeta med andra företag. Det är en spännande vardag där det gäller att vara förberedd på att saker och ting snabbt kan ändras.

Med TimeApp Bygg/Entreprenad kan man underlätta hela den dagliga arbetsordningen inom företaget. Håll koll på tidsramar för projekten, följ upp budgetsiffror, dokumentera era insatser och använd det sedan som underlag vid eventuella frågetecken från kunder och beställare.

TimeApp Bygg/Entreprenad får byggverksamheten att fungera ännu bättre – för endast 199 kr per användare och månad.

För alla väder, för alla miljöer

Tidrapportering är en färskvara. Det är oerhört svårt att i slutet av veckan försöka komma på vad man gjorde i början av veckan. För att en tidrapportering ska bli gjord, underlättar det om systemet är enkelt, intuitivt och logiskt. Det här är tre ord som på ett bra sätt beskriver tidrapporteringen i TimeApp Bygg/Entreprenad.

Rapportera tid per dag eller per vecka och fördela den på olika kunder och projekt. Från mobilen, surfplattan eller datorn. Allt som rapporteras i TimeApp Bygg/Entreprenad kan på endast ett par klick förvandlas till en faktura. Antingen direkt i TimeApp – komplett med ROT-avdrag och omvänd byggmoms, eller i något av de ekonomisystem som vi har integrationer mot (Fortnox och Visma eEkonomi).

  • Smidig tidrapportering via dator, mobil och surfplatta

  • Faktureringssystem med ROT-avdrag och omvänd byggmoms

  • Körjournal med GPS

  • Flexibla rapporter

Ett populärt alternativ

TimeApp Bygg/Entreprenad har seglat upp som ett självklart val bland företag inom byggsektorn. Här berättar ett av våra byggföretag om varför de valt att använda TimeApp Bygg/Entreprenad.

Vi använder TimeApp Bygg/Entreprenad till tidsredovisning för de anställda och även vilka projekt de arbetar med för projektuppföljning. Eftersom arbetsstället inte är fast underlättas redovisningen med hjälp av TimeApps mobilapp som de anställda kan använda med sina egna mobiltelefoner. Tack vare redovisningen i TimeApp kan vi på ett smidigt sätt betala ut korrekta löner till de anställda, fakturera våra kunder och följa upp resultat.

Thomas Johansson
Thomas Johansson Allmontage AB

Ladda ner produktblad om TimeApp Bygg/Entreprenad

Läs mer om hur tidrapporteringen i TimeApp Bygg/Entreprenad effektiviserar den dagliga verksamheten genom att snabbt, smidigt och enkelt hålla koll på tider, resor, kostnader och utlägg.

Skapa ett demokonto

Du får tillgång till ett fullt funktionerande demokonto av TimeApp under en period på 14 dagar.

Eller boka en webbdemo

Prata direkt med en av våra TimeApp-experter och passa på att ställa frågor och se hur TimeApp fungerar.