TimeApp för elektriker och rörmokare

För de flesta företagen inom el och VVS, är det inte bara tider och resor som ska dokumenteras och följas upp. Det är också en stor volym av olika artiklar och material som måste tas med på kundfakturan, för att inte dra ner lönsamheten på de utförda jobben.

Det här har vi tagit fasta på när vi utvecklat TimeApp El/VVS. Här finns smarta verktyg för att hantera alltifrån tidrapportering, arbetsorder och material till körjournaler och fakturering. Självklart finns det också en elektronisk personalliggare i systemet.

ta-electrician

Ett webbaserat system fyllt av både spänning och raka rör

Livet som installatör kan ibland vara utmanande. Det brukar handla om många och varierande uppdrag; stora som små – som i sin tur är fördelade på både privatpersoner och företag. Kundgrupper som båda två ställer olika krav på hur jobbet ska utföras och följas upp. Det är också mycket material och utlägg/inköp att hålla reda på …

Med TimeApp El/VVS som verksamhetssystem får man en bra, stabil grund att vila på. Tack vare dess smarta funktioner blir det betydligt enklare att hålla ordning och reda på jobben; både framtida, aktuella och passerade.

Allt detta för 155 kr per användare och månad.

Mobil arbetsorder med inbyggd fakturering

Med TimeApp El/VVS kan man skapa nya arbetsorder både från datorn och mobilen eller surfplattan. Oavsett vart ordern skapas, kan man skicka den både till sig själv eller till en annan användare inom företaget.

En arbetsorder kan innehålla alla tänkbara arbetsinstruktioner som utföraren behöver – det går till och med att bifoga bilder och dokument.

När arbetet enligt arbetsordern är slutfört, är det bara att markera den som klar. Det går också att begära en underskrift från kunden. En klarmarkerad arbetsorder kan sedan med endast ett par klick förvandlas till en faktura.

  • Smidig tidredovisning via dator och app

  • Smidigt system för arbetsorder

  • Körjournal med GPS-stöd via app

  • Artikel- och materialdatabas

  • Fakturering med stöd för ROT, RUT och omvänd byggmoms

P&K TimeApp AB tecknar ramavtal med Installatörsföretagen

Installatörsföretagen (IN) är en bransch- och arbetsgivarorganisation som representerar ca 3 800 medlemsföretag, som tillsammans sysselsätter drygt 50 000 medarbetare.

Tack vare ett samarbetsavtal, kan samtliga medlemmar hos Installatörsföretagen erhålla TimeApp till ett rabatterat pris.
IN Grossistprisfil som bygger på E-nummerbanken och innehåller GNP-priser med tillhörande rabattkod från totalt sex (6) olika grossister, kan också köpas av via TimeApp. Priset för 3 000 kr /år för icke-medlemmar och 1 500 kr /år för medlemmar i Installatörsföretagen. I priset ingår kvartalsvisa uppdateringar av hela prisfilen.

Är du medlem i Installatörsföretagen och vill ta del av din medlemsrabatt? Läs mer här.

Ladda ner produktblad om TimeApp El/VVS

Läs mer om hur tidrapporteringen och arbetsordersystemet i TimeApp El/VVS effektiviserar den dagliga verksamheten genom att snabbt, smidigt och enkelt hålla koll på tider, resor, kostnader och utlägg.

Skapa ett demokonto

Du får tillgång till ett fullt funktionerande demokonto av TimeApp under en period på 14 dagar.

Eller boka en webbdemo

Prata direkt med en av våra TimeApp-experter och passa på att ställa frågor och se hur TimeApp fungerar.