TimeApp för alla konsulter och media

En av våra största kundgrupper är konsulter inom en mängd olika branscher; från PR- och reklambyråer till arkitekter, konstruktörer, teknikkonsulter och bemanningsföretag.

Alla har det gemensamt att det gäller att dels hålla ordning på sina interna tider och kostnader, dels enkelt och effektivt kunna debitera tid, resor och utlägg på kund. Vi brukar säga att TimeApp Makes Money of Time …

konsult-media

Tid är pengar – TimeApp hjälper dig att spendera den effektivt

Möjligheten att följa hur tiden spenderas och fördelas är för de flesta tjänsteföretag en avgörande faktor i termer av lönsamhet och utveckling.

I branschversionen TimeApp Konsult/Media finns allt som behövs för att det typiska konsultbolaget ska kunna följa tiden på ett effektivt sätt; flexibel tidrapportering, enkel fakturering, smidig körjournal med GPS och en bred uppsättning rapporter.

Allt detta för endast 199 kr per användare och månad.

Enklare redovisning och snabbare fakturering

Tidredovisning är en färskvara. Det är mycket svårt att i slutet av veckan försöka komma på vad man gjorde i början av veckan. Vårt ledord när det gäller utvecklingen av TimeApp är KISS: Keep it simple, stupid. Krångla inte till saker i onödan.

För att en tidredovisning ska bli gjord, underlättar det högst betydligt om systemet är enkelt, intuitivt och logiskt. Det här är tre ord som på ett bra sätt beskriver tidredovisningen i TimeApp Konsult/Media. Rapportera tid per dag eller per vecka och fördela den på olika kunder och projekt. Man kan även prissätta sina timmar på ett sätt som gör att priset varierar beroende på vilken medarbetare och/eller projekt det handlar om.

Allt som rapporteras i TimeApp Konsult/Media kan på endast ett par klick förvandlas till en faktura. Antingen direkt i TimeApp, eller i något av de ekonomisystem som vi har integrationer mot (Fortnox och Visma eEkonomi).

  • Smidig tidredovisning via dator och app

  • Fakturering med kundreskontra

  • Körjournal med GPS

  • Flexibla rapporter

Ett populärt alternativ

TimeApp Konsult/Media har seglat upp som ett populärt system bland konsulter, reklam- och PR-byråer, arkitekter, konstruktörer, teknikkonsulter och bemanningsföretag. Här berättar en av våra konsultkunder om varför de valt att använda TimeApp Konsult/Media.

Vi är ett växande konsultbolag och har nu använt TimeApp under snart ett års tid. Det är som konsultbolag viktigt för oss att på ett effektivt sätt kunna logga vår tid och fakturera våra kunder på ett korrekt sätt. TimeApp fungerar väldigt smidigt och vi lägger till nya användare efter hand. Att dra ut rapporter är enkelt och framför allt finns bra möjligheter till integration med vårt faktureringssystem.

Anna Bruun Månsson
VD, TomorrowToday

Ladda ner produktblad om TimeApp Konsult/Media

Läs mer om varför TimeApp Konsult/Media passar så bra för företag inom allt från PR och reklambyråer till arkitekter, konstruktörer, teknikkonsulter och bemanningsföretag.

Skapa ett demokonto

Du får tillgång till ett fullt funktionerande demokonto av TimeApp under en period på 14 dagar.

Eller boka en webbdemo

Prata direkt med en av våra TimeApp-experter och passa på att ställa frågor och se hur TimeApp fungerar.