TimeApp personalliggare

TimeApp personalliggare är en komplett lösning för alla företag som berörs av lagkravet på personalliggare: byggsektorn, fordonsservice, frisörer, kropps- och skönhetsvård, livsmedel och tobaksgrossister, restauranger och tvätterier.

personalliggare, Tarik förbättrad 1

In och ut – vid dagens början och vid dagens slut.

Den kanske i särklass viktigaste egenskapen för en personalliggare, är att den som funktion ska vara enkel att använda. Det ska inte finnas några onödiga moment eller överflödiga inställningar.

TimeApp Personalliggare är en flexibel lösning, som är lätt att anpassa till det egna företagets behov. Dessutom är TimeApp kostnadsattraktiv​t​; inga dyra speciella hårdvaror krävs, ingen start- eller årsavgift, ingen ​bindningstid och inga extra- eller tilläggsavgifter – bara 99 kr per användare och månad.

Minimera krånglet, maximera arbetstiden

Personalliggaren i TimeApp är lätt att använda oavsett vilken branschkategori man tillhör. Den är utformad på ett sätt som gör att den inte bara lever upp till Skatteverkets krav på personalliggare – den är också lekande lätt att använda och hantera.

För byggsektorn gäller lite annorlunda regler, jämfört med de andra branscherna. Det krävs t ex att personalliggaren ska elektronisk och att en byggherre ska ha tillgång till sina underentreprenörers personalliggare. Här kan du läsa mer om elektronisk personalliggare för byggbranschen.

Läs mer om personalliggare på Skatteverkets hemsida.

  • Stämpla in och stämpla ut via datorn …

  • … eller surfplattan …

  • … eller mobiltelefonen …

  • … eller genom att scanna en QR-kod

Ladda ner produktblad om TimeApp Personalliggare

Det finns mer än ett sätt att använda vår smarta personalliggare. Visste du till exempel att man kan skriva in sig i personalliggaren genom att scanna en QR-kod med sin mobiltelefon?

Eller att man kan sätta upp en surfplatta vid entrén till arbetsplatsen och låta de anställda skriva in sig i personalliggaren genom att ange en PIN-kod?

Läs igenom vårt produktblad för att ta reda på mer om möjligheterna.

Skapa ett demokonto

Du får tillgång till ett fullt funktionerande demokonto av TimeApp under en period på 14 dagar.

Eller boka en webbdemo

Prata direkt med en av våra TimeApp-experter och passa på att ställa frågor och se hur TimeApp fungerar.