TimeBook

TimeBook är ett företagsinternt socialt forum i realtid, som gör att man effektivt kan kommunicera med andra användare inom företaget på ett enkelt och säkert sätt.

Dela med er av bilder, filer och dokument – eller passa på att önska kollegorna en trevlig helg; endast fantasin sätter gränser.

Ett incitament utöver tidrapportering

Vi menar att en av grundstenarna till en kontinuerlig tidrapportering, är att hitta anledningar som lockar till en daglig användning utan att för den delen vara tvingande.

Med TimeBook kan en interkommunikation och medarbetardialog uppstå, som lockar användaren att logga in. Ju mer man kan dela med sig av på TimeBook, desto mer kommer det att driva på för ett besök.

Oanade användningsområden

Som systemutvecklare har vi haft en vision om hur TimeBook skulle användas. En vision som vi själva kände var ganska bred i sitt omfång, men med facit i hand kan vi konstatera att kreativiteten hos våra kunder är svår att mäta sig med.

Inom företag som arbetar med bygg/installation/service så har TimeBook blivit det självklara forumet för att dokumentera avvikelser och tillbud som man stöter på. Andra inom företaget kan då ofta hjälpa till på olika sätt; antingen genom kunskap eller andra handfasta råd. TimeBook blir ett sätt att dra nytta av den kollektiva kunskapen som byggs upp inom en organisation.

Testa ni med – TimeBook ingår i samtliga versioner av TimeApp och finns tillgängligt via både webb och app.

Skapa demokonto

Ditt demokonto är aktivt under 14 dagar.