Integrationer

De administrativa pålagorna för företagare tycks aldrig minska, trots att varje regering i mannaminne lovat att ta tag i detta och underlätta för företagare. I själva verket verkar det inte bättre än att det tillkommer två nya pålagor för varje enskild som tas bort.

Med TimeApp vill vi dra vårt strå till stacken (eller kanske från stacken) när det gäller att minska tiden som företagare behöver lägga på administration. Vår avsikt med TimeApp är att det ska vara lekande lätt att använda och hantera. Som en del i detta känns det självklart att man som TimeApp-användare inte ska behöva mata in samma uppgifter i ett annat system – om de redan finns i TimeApp.

Det är här integrationer kommer in i bilden. Vi har idag färdiga integrationer mot Visma eEkonomi och Fortnox. Därtill har vi exportmöjligheter till en rad löneprogram. Allt för att eliminera dubbelarbete och att underlätta för företagare att göra det de är bäst på – fast ännu bättre.

Ekonomisystem

Visma eEkonomi

Tack vare vår integration mot Visma eEkonomi kan man snabbt och enkelt föra över debiteringsunderlag från TimeApp direkt till Visma eEkonomi. Det går även bra att synkronisera kunder och artiklar mellan systemen, vilket gör att man slipper hålla koll på separata register och minskar därmed mycket av det manuella arbetet.

Läs mer om Visma eEkonomi och TimeApp

Fortnox

I likhet med vår lösning för Visma eEkonomi kan man föra över debiteringsunderlag till Fortnox Fakturering. Det går även att exportera löneunderlag från TimeApp till Fortnox Lön.

Läs mer om Fortnox och TimeApp

Löneprogram

Visma

Löneexport kan göras till programmen Visma Administration och Visma Lön.

Läs mer om export till löneprogram

Fortnox

Löneexport kan göras till programmet Fortnox Lön

Läs mer om export till löneprogram

Flex HRM

Löneexport kan göras till de flesta program från Flex HRM som stödjer filimport

Läs mer om export till löneprogram

Kontek

Löneexport kan göras till samtliga program från Kontek som stödjer filimport.

Läs mer om export till löneprogram

DataVara

Löneexport kan göras till programmet Crona Lön från DataVara.

Läs mer om export till löneprogram

Övrigt

IN Grossistprisfil

I samarbete med Installatörsföretagen (IN) erbjuder vi företag att köpa IN Grossistprisfil. Det är en enhetlig prisdatabas som uppdateras minst 4 gånger per år och där Installatörsföretagen samlat ihop priser från alla de stora grossisterna på marknaden: Elektroskandia, Ahlsell, Rexel, Solar, Elkedjan och E2 Teknik.

Läs mer om IN Grossistprisfil och TimeApp