TimeApp & Visma eEkonomi

Nu kan man snabbt och enkelt föra över debiteringsunderlag från TimeApp till Visma eEkonomi. Det går också bra att synkronisera kunder och artiklar mellan systemen. Det gör att man slipper hålla koll på separata register och minskar därmed mycket av det manuella arbetet.

Hur fungerar det

TimeApp > Visma eEkonomi

Kunder som skapas och/eller uppdateras i TimeApp skapas/uppdateras per automatik i Visma. Detsamma gäller för Artiklar och Projekt.

Visma eEkonomi > TimeApp

När nya Kunder, Projekt eller Artiklar skapas i Visma, vet inte TimeApp om detta per automatik. Däremot kan man med endast ett knapptryck i TimeApp, hämta dessa från Visma. Detsamma gäller ändringar på redan synkroniserade objekt; dvs om en Kund, ett Projekt eller en Artikel som redan synkroniserats till TimeApp och sedan ändras i Visma, kan man läsa in de ändringarna i TimeApp genom ett enkelt knapptryck.

Fakturering

Att skapa fakturor i Visma eEkonomi via TimeApp fungerar galant. Via vyn Fakturering i TimeApp, kan man välja att skapa en faktura direkt i Visma. Man kan sedan jobba vidare med fakturan, t ex genom att se över konteringen, tillämpa rabatter eller lägga till/ta bort rader på fakturan.

Leverantörsfakturor i Visma eEkonomi

När man bokför leverantörsfakturor i Visma, kan man koppla dessa till ett projekt, som sedan synkroniseras till TimeApp. Leverantörsfakturan dyker upp i TimeApp som en kostnad med den kod som man själv valt vid integrationsinställningarna.
Leverantörsfakturan (eller snarare den upptagna kostnaden för denna) kan sedan enkelt skickas över till Visma i samband med att en kundfaktura skapas. På så vis får man en samlad bild över alla intäkter och kostnader på ett projekt.

Generellt

I TimeApp administreras integrationen från sidan Kontrollpanel > Integrationer. Här finns också en guide som visar hur man aktiverar integrationen och vilka behörigheter TimeApp efterfrågar från Visma.

Integrationer ingår utan kostnad i samtliga versioner av TimeApp.

Har ni några frågor eller funderingar kring den nya integrationen – skicka ett mail till support@timeapp.se, så hjälper vi till.

Vill du veta mer?

Kontakta oss på 0150-506 15 eller varför inte boka in dig på en kostnadsfri webbdemo.