Partners och ÅF

TimeApp har allt sedan starten bestått av en bred uppsättning av olika funktioner. Tillsammans har dessa möjliggjort att systemet kan användas av alltifrån konsulter och advokater till byggnadsarbetare och elektriker.

Gemensamt för alla företag, kommuner och organisationer som använder TimeApp, är att man vill ha ett enkelt och användarvänligt verktyg som på allvar underlättar den dagliga verksamheten. Något som gör att de kan fokusera på att göra det de är bäst på … fast ännu bättre.

TimeApp finns också i ett par branschversioner, som garanterar en bra matchning mellan verksamhetens behov och TimeApps funktionalitet.

Som parter eller åf till oss, kan man på olika sätt bädda in TimeApp i sitt kunderbjudande.
Kontakta oss för mer information om partnerskap. Vill du ansöka om ett åf-konto, kan du göra det via denna sida.

Samarbetspartners

Sörmlands Sparbank

TimeApp ingår som ett erbjudande i bankens företagserbjudande Bättre Affärer. Läs mer om erbjudandet på Sörmlands Sparbanks hemsida.

Installatörsföretagen

Installatörsföretagen (IN) är en bransch- och arbetsgivarorganisation som representerar ca 3 800 medlemsföretag, som tillsammans sysselsätter drygt 50 000 medarbetare.

Tack vare ett samarbetsavtal med P&K TimeApp AB, kan samtliga medlemmar hos Installatörsföretagen erhålla TimeApp till ett rabatterat pris.

Trädgårdsanläggarna i Sverige

Trädgårdsanläggarna i Sverige har funnits sedan 1948 och är en inarbetad branschorganisation för kvalificerade trädgårdsanläggare.

Medlemmar inom Trädgårdsanläggarna i Sverige erhåller TimeApp till rabatterat pris.

Pluskontot

Pluskontot startade 2004 och är en sorts inköpsklubb, där företagare har gått samman för att pressa priserna tack vare stora inköpsvolymer.

Medlemmar inom Pluskontot erhåller TimeApp till rabatterat pris.

Återförsäljare

Kullander

Kullander är en Apple Premium Reseller och Apple Premium Service Provider, som dessutom erbjuder några av branschens kunnigaste konsulter.

DigiVers

DigiVers erbjuder tjänster inom IT, drift och programutveckling.

Vill du bli återförsäljare?

Läs mer om marknadens kanske smartaste återförsäljarprogram.