Tidredovisning via dator och mobil

+ arbetsorder, fakturering, körjournal mm

Börja med ett kostnadsfritt demokonto

Under de första sju dagarna kan du lägga till extra användare utan kostnad så att du kan prova TimeApp tillsammans med dina kollegor.

Efter dessa sju dagar inaktiveras kontot, om du inte går in och köper TimeApp för minst en månad.

Genom att kryssa i rutan går du med på våra avtalsvillkor och du har tagit del av vår integritetspolicy.

Du kan när som helst byta mellan de olika branschversionerna.

Jag har läst och accepterat Avtalsvillkoren och Integritetspolicyn.

Fullt av smarta funktioner

TimeApp är fullt av smarta funktioner för er verksamhet. Välj själva vilka ni behöver.

Tidredovisning via dator och app

I TimeApp kan man snabbt och enkelt sköta sin tidredovisning på kunder, projekt och arbetsmoment. Det går lika bra att tidrapportera för internt bruk (t ex för löne- eller statistikändamål) som det gör för externt bruk (tid som ska faktureras kund).
Tack vare ett intuitivt gränssnitt är man snabbt igång med sin tidredovisning. Som grädde på moset går det också att redovisa kostnader/utlägg och material/artiklar.

Arbetsorder i mobilen

Skapa en arbetsorder, skicka till en användare, följ arbetet i realtid och så snart ordern är klarmarkerad är den redo att faktureras. En arbetsorder kan tilldelas en enskild användare inom företaget, eller till en grupp av användare.
Möjligheten finns också att lägga arbetsorder i en arbetsorderkö, där era användare själva kan gå in och plocka åt sig ordrar när det passar.

Fakturering och rapporter

Allt som redovisas i TimeApp (tider, resor, kostnader/utlägg, material/artiklar) kan förvandlas till en faktura med endast ett par knapptryck. Vill man inte fakturera i TimeApp, kan man enkelt få fram faktureringsunderlag via någon av våra många rapporter.
Användare av ekonomisystemet Fortnox kan dessutom skapa fakturor direkt i Fortnox via TimeApp.

Körjournal

I TimeApp finns även en körjournal som kan användas för att hålla koll på hur många kilometer man kör för kunds räkning, likväl som att skilja på privata och tjänsteresor visavi Skatteverket.
TimeApps körjournal används med fördel i någon av våra appar för iOS eller Android, där man kan dra nytta av telefonernas inbyggda GPS-funktioner för att göra det busenkelt att föra körjournal.

Och mycket mer …

Förutom alla de ovanstående funktionerna, så ingår dessutom ett komplett kund- och projektregister, stämpelklocka och personalliggare med GPS-funktion samt ett par smarta funktioner för att underlätta internkommunikationen.
TimeBook är ert företags egna, sociala nätverk där ni kan kommunicera med andra användare inom företaget på samma sätt som ni är vana vid på t ex Facebook eller LinkedIn. Dela med er av bilder, dokument och kommentera, diskutera och kreera tillsammans.

Vilken version ska vi välja?

Här får du en överblick över de olika branschversionerna av TimeApp

TimeApp Affärssystem TimeApp Advokat TimeApp Konsult/Media TimeApp Bygg/Entreprenad TimeApp El/VVS TimeApp Personalliggare
Tidredovisning
Körjournal
Arbetsorder
Artikeldatabas
EIO Prisfil
EIO Prisfil med rabatt
Rapporter
Register
Fakturering
Kostnadsräkning
Mina Sidor
Stämpelklocka
Personalliggare
Personalliggare ID06
Integrationer
App för iOS
App för Android
ID06-app för Android
Pris per anv/månad 95 kr 85 kr 85 kr 90 kr 90 kr 45 kr

Vill du veta mer?

Kontakta oss på 0150-506 15, eller info@timeapp.se