TimeApp X

Kundanpassade lösningar

Som klippt och skuret …

TimeApp X är ett koncept, som innebär att vi levererar en exklusivt företagsanpassad version av TimeApp till företag, kommuner och organisationer, som behöver speciella funktioner som inte erbjuds i vanliga TimeApp eller som vill fokusera på sitt egna varumärke. Det är ett kostnadseffektivt sätt att få ett skräddarsytt, administrativt IT-verktyg, som klippt och skuret för den egna verksamheten.

Ert alldeles egna TimeApp

TimeApp X innebär en helt företagsintern kopia av TimeApp. Systemet driftas av oss på en egen server och som kund kan man njuta av alla fördelar med en specialanpassad lösning till ett överkomligt pris. Begär gärna en offert.

Kundcase: Malmö Stad

Malmö Stad använder TimeApp X inom sin fritidsförvaltning, för att låta sina ca 200 användare redovisa tid och arbeta mot arbetsorder. De har en brandad variant av TimeApp med egen app till iPhone/iPad.

Om du är intresserad av TimeApp X, skicka oss ett diskussionsunderlag så återkommer vi

Alla ordinarie funktioner i TimeApp Affärssystem ingår självklart i TimeApp X. I din förfrågan är det bra om du specificerar den form av kundanpassning/speciella funktioner som önskas. Försök att beskriva dina önskemål så detaljerat som möjligt, eller ring oss på 0150-506 15 för en vidare diskussion.

Kontakta oss på support@timeapp.se med din förfrågan.

För mer information, kontakta oss på
0150-506 15