Jobba hos oss

Letar du efter ett jobb med stora utvecklingsmöjligheter och vill hjälpa oss att leverera en marknadsledande tjänst till våra kunder?

Här hittar du lediga tjänster och kan ansöka direkt, eller skicka in en generell ansökan. Så kontaktar vi dig om ett matchande jobb blir ledigt.

Lediga tjänster

Försäljningssupport till TimeApp / MyGizmo-gruppen

Vi söker en erfaren och engagerad person som kan arbeta med försäljningssupport utifrån kontoret i Katrineholm. Du kommer spela en nyckelroll som stöd till våra säljare och customer success team. Du kommer hjälpa till med att boka in möten med nya kunder, samt ringa till befintliga kunder för att säkerställa att de är nöjda och…

Hittar du inga lediga tjänster? Skicka gärna in en intresseanmälan med knappen ovanför.

Ansök nu

Skicka in ditt CV så kontaktar vi dig om en matchande tjänst blir ledig.

P&K TimeApp AB

.. började som konsultbolag som tröttnade på att tidrapportera på papper och utvecklade ett tidrapporteringsverktyg för internt bruk. Verktyget växte till en produkt som växte till ett system och nu har vi ett kompakt affärssystem vid namn TimeApp, med bl.a. körjournal, fakturering, arbetsorder, personalliggare, intern kommunikation och integrationer med en rad bokföringssystem som t.ex. Fortnox. Vår största användargrupp är advokater, där är vi ledande i landet och våra funktioner för jäv och kostnadsräkning är högt uppskattade.

I dag är vi fortfarande ett litet företag beläget i Sveriges Lustgård; Katrineholm. Vi är för närvarande 6 personer som jobbar med TimeApp; några av oss har varit med sedan starten och utvecklingen av TimeApp och några har kommit in i senare skede med ny energi och ibland makalösa idéer.

P&K TimeApp AB är också unikt som arbetsgivare. Allt sedan starten står företaget för personalens tand- och sjukvård, mediciner och glasögon. Dessutom drar man inga karensdagar vid sjukdom och betalar ut full lön istället för sjuklön (80%) när någon blir sjuk. Det är ett konkret sätt att visa att medarbetarna är företagets viktigaste tillgång.