Kampanjerbjudande för medlemmar i Installatörsföretagen

TimeApp lanserar helt nya appar

Nya appar till TimeApp har nu sett dagens ljus, och det är något vi vill fira med er!

I utvecklingsarbetet har vi involverat såväl programmerare och designers till kunder och dagliga användare för att tillsammans skapa den perfekta plattformen för både dagens och morgondagens företagare.

TimeApp El/VVS är en branschversion av TimeApp Affärssystem och innehåller funktioner som arbetsorder, tidrapportering, körjournal, materialhantering, fakturering, projektuppföljning och verktyg för både internkommunikation och statistik.

Kampanjerbjudande
Som medlem i Installatörsföretagen får man – förutom sin medlemsrabatt på 30%;

  • Ett kostnadsfritt utbildningstillfälle
  • Hjälp med uppsättning av konto på TimeApp

Dessutom förekommer inga start-, tilläggs- eller extraavgifter. Priset på 139 kr per användare och månad (ord pris 199 kr) inkluderar allt.

Utbildningstillfälle innebär att vi tillsammans med er utbildar er personal i hur de ska använda TimeApp på bästa sätt. Utbildningen sker på distans via webben.

Uppsättning av konto innebär att vi hjälper er att importera kundregister, se över inställningar och registrera användare. Kort och gott ett ännu enklare sätt att komma igång med ett redan enkelt system.

Skapa ett konto direkt

Vad innebär då de nya apparna?

I stora drag, innebär de nya apparna;

  • Modernare design och tydligare ikoner för funktionsval.
  • Nu kan man skapa och tilldela arbetsorder till andra användare inom företaget och även ladda upp filer till en arbetsorder – direkt från mobilen.
  • Utökade användningsområden för push-notiser i TimeBook och för arbetsorder.
  • Ytterligare en nyhet är att vi inkluderat en mer aktiv körjournal. Nu behöver man bara välja bil och starta resan; sedan tar GPS-funktionen hand om adresser och körsträckor.

Frågor eller funderingar?

Hör av er på 0150-506 15 eller info@timeapp.se så berättar vi mer