TimeApp & Fortnox

Med endast ett par knapptryck kan du föra över redovisade tider, resor, material m m till Fortnox, där en faktura skapas. I Fortnox kan du sedan jobba vidare med fakturan. Allt fakturaunderlag som exporteras till Fortnox, markeras automatiskt som fakturerat i TimeApp.

På så vis har du alltid full kontroll på vad som har blivit fakturerat och inte.

Hur fungerar det?

Tidredovisning i TimeApp

TimeApp > Fortnox

Kunder som skapas och/eller uppdateras i TimeApp skapas/uppdateras per automatik i Fortnox. Detsamma gäller Projekt och Artiklar.

Fortnox > TimeApp

När nya Kunder eller Artiklar skapas i Fortnox, vet inte TimeApp om detta per automatik. Däremot kan man med endast ett knapptryck i TimeApp, hämta nya Kunder och Artiklar från Fortnox. Detsamma gäller ändringar på redan synkroniserade objekt; dvs om en Kund eller Artikel, redan synkroniserats till TimeApp och sedan ändras i Fortnox, kan man enkelt läsa in de ändringarna i TimeApp.

Fakturering

Att skapa fakturor i Fortnox via TimeApp fungerar galant. Via vyn Fakturering i TimeApp, kan man välja att skapa en faktura direkt i Fortnox. Man kan sedan jobba vidare med fakturan i Fortnox, t ex om man vill se över konteringen.

Leverantörsfakturor i Fortnox

Om man bokför leverantörsfakturor i Fortnox, kan man koppla dessa till ett projekt i Fortnox, som sedan synkroniseras till TimeApp. Leverantörsfakturan dyker upp som en kostnad, med en kod som man själv har angett vid integrationsinställningarna i TimeApp.
Leverantörsfakturan (eller snarare den upptagna kostnaden för denna) kan sedan enkelt skickas över till Fortnox i samband med att en kundfaktura skapas.

Generellt

I TimeApp administreras integrationen från sidan Kontrollpanel > Integrationer.

Har ni några frågor eller funderingar kring den nya integrationen – skicka ett mail till support@timeapp.se, så hjälper vi till.

Läs mer om hur ni aktiverar integrationen här.

Om Fortnox

Fortnox är en företagsplattform med produkter inom bland annat redovisning, fakturering, finansiering och medarbetare. Kunderna får också tillgång till andra företagstjänster och till hundratals externa system genom partnersamarbeten.

Fortnox grundades 2001 med huvudkontor i Växjö. Aktien är noterad på Nasdaq Stockholms huvudlista.

Läs mer om Fortnox

Vill du veta mer?

Kontakta oss på 0150-506 15 eller varför inte boka in dig på en kostnadsfri webbdemo.