TimeApp & Fortnox

Nu kan man, förutom att föra över debiteringsunderlag från TimeApp till Fortnox, även synkronisera kunder, projekt och artiklar mellan systemen. Man slipper således att hålla koll på separata register och minskar därmed mycket av det manuella arbetet.

Hur fungerar det

TimeApp > Fortnox

Kunder som skapas och/eller uppdateras i TimeApp skapas/uppdateras per automatik i Fortnox. Detsamma gäller Projekt och Artiklar.

Fortnox > TimeApp

När nya Kunder eller Artiklar skapas i Fortnox, vet inte TimeApp om detta per automatik. Däremot kan man med endast ett knapptryck i TimeApp, hämta nya Kunder och Artiklar från Fortnox. Detsamma gäller ändringar på redan synkroniserade objekt; dvs om en Kund eller Artikel som redan synkroniserats till TimeApp och sedan ändras i Fortnox, kan man enkelt läsa in de ändringarna i TimeApp.

Fakturering

Att skapa fakturor i Fortnox via TimeApp fungerar galant. Via vyn Fakturering i TimeApp, kan man välja att skapa en faktura direkt i Fortnox. Man kan sedan jobba vidare med fakturan i Fortnox, t ex om man vill se över konteringen.

Leverantörsfakturor i Fortnox

Om man bokför leverantörsfakturor i Fortnox kan man koppla dessa till ett projekt i Fortnox som sedan synkroniseras till TimeApp. Leverantörsfakturan dyker upp som en kostnad med en kod som man själv har angett vid integrationsinställningarna i TimeApp.
Leverantörsfakturan (eller snarare den upptagna kostnaden för denna) kan sedan enkelt skickas över till Fortnox i samband med att en kundfaktura skapas.

Generellt

I TimeApp administreras integrationen från sidan Kontrollpanel > Integrationer.

Har ni några frågor eller funderingar kring den nya integrationen – skicka ett mail till support@timeapp.se, så hjälper vi till.

Läs mer om vår integration på Fortnox hemsida.