TimeApp X – kundanpassade lösningar

TimeApp X är ett koncept som innebär att vi levererar en helt individuellt företagsanpassad version av TimeApp till företag och organisationer som exempelvis är i behov av speciella funktioner som inte erbjuds i vanliga TimeApp, eller som vill fokusera på sitt egna varumärke. Det är ett kostnadseffektivt sätt att få ett skräddarsytt IT-verktyg

Ert alldeles egna TimeApp
TimeApp X innebär en helt företagsintern kopia av TimeApp. Systemet driftas av oss på en egen server och som kund kan man njuta av alla fördelar med en kundanpassad lösning till en bråkdel av kostnaden. Begär  gärna en offert.

Kundcase: Malmö Stad
Malmö Stad använder TimeApp X inom sin Fritidsförvaltning för att låta mer än 200 användare redovisa tid och arbeta mot arbetsorder. De har en brandad variant av TimeApp med egen app till iPhone/iPad.

Intresserad? Skicka oss ett diskussionsunderlag med hjälp av formuläret nedan så återkommer vi

Alla ordinarie funktioner i TimeApp ingår såklart i TimeApp X. I fältet kundanpassning beskriver ni de speciella funktioner ni önskar. Ni får även välja om ni ska ha tillgång till TimeApp X via appar till iOS/Android samt om ni önskar en branding av systemet (dvs, om ni vill att vi utformar er TimeApp X enligt er grafiska profil).

Antal användare
Appar
Branding
Kundanpassning
Ditt namn
Din e-post
Ditt telefonnummer
Skicka diskussionsunderlag