Fokus på effektiva funktioner ...

chronic

Med en kontinuerlig tidredovisning och redovisning av kostnader, utlägg och artiklar mm, får du en optimal kontroll på verksamheten.

inventory

Skapa en arbetsorder, skicka till användare, följ arbetet i realtid och så snart ordern är klarmarkerad är den redo att faktureras.

readiness_score

Förutom tidredovisning kan du även hålla koll på tjänsteresorna med hjälp av TimeApps körjournal. Du får också underlag till både fakturering och redovisning.

receipt_long

TimeApp innehåller ett komplett faktureringssystem med kundreskontra, som kan hämta uppgifter från bl a tidredovisningen, arbetsordersystemet och körjournalen.

phone_iphone

Att kunna tidrapportera i samband med att jobbet är klart, är för många en avgörande faktor när det gäller att få en kontinuitet i sin tidredovisning.

punch_clock

TimeApp kommer utrustad med en stämpelklocka, som kan användas till att föra en elektronisk personalliggare. Passar för alla företag som berörs av lagen om personalliggare.

forum

TimeBook är ett företagsinternt socialt forum i realtid, som gör att du effektivt kan kommunicera med andra användare inom organisationen på ett enkelt och säkert sätt.

database

Förutom att rapportera tider, resor, kostnader och utlägg i TimeApp, kan du även rapportera hur mycket material eller vilka artiklar som har använts.

monitoring

Allt som på något sätt förs in i TimeApp, kan du få ut i rapportform. Prydligt uppställt med företagets egna logga och tydliga summeringar. Alla rapporter kan exporteras till Excel-, PDF eller CSV-format.

cloud_sync

TimeApp kan integreras med många av marknadens smidigaste ekonomisystem, bl a Visma eEkonomi och Fortnox. TimeApp kan även exportera löneunderlag till ett flertal löneprogram.

overview

Från offert till arbetsorder till faktura med enkelhet att följa upp.

balance

Skapa kostnadsräkningar med arbetsredogörelse från dina redovisade åtgärder.

verified_user

När du är utanför kontoret och inte har datorn tillgänglig, kan du snabbt och smidigt göra en jävskontroll i appen.

Fortnox Fakturering

Upptäck hur du kan effektivisera ditt arbete med denna smarta integration

Visma eEkonomi

Upptäck hur du kan effektivisera ditt arbete med denna smarta integration