Marknadens smartaste återförsäljarprogram?

Ja, vi menar det. Som återförsäljare av TimeApp räcker det med att du länkar till oss från dina egna kanaler; t ex din hemsida eller ditt Facebook-konto. När sedan någon av de besökare som du skickat vidare till oss genomför ett köp, erhåller du 30% i provision under två års tid.

Som återförsäljare får du tillgång till vår återförsäljarpanel, där du i realtid kan följa hur det går för dig som återsäljare. Du kan se hur många företag som registrerats och kopplats till ditt konto och hur mycket provision du har samlat ihop.

Via din återförsäljarpanel, kan du också manuellt registrera företag i TimeApp. Alla nya företag börjar med en demoperiod på 14 dagar. Därefter får de ta ställning till om de vill fortsätta med TimeApp, och i så fall teckna sig för ett abonnemang.

Det kostar inget att ansluta sig till återförsäljarprogrammet, och vi har inga krav på försäljningsvolymer.

Under ”Resurser för återförsäljare” nedan, kan du generera egna länkar som gör att besökarna per automatik kopplas till ditt ÅF-konto, om de registrerar ett konto på TimeApp.

Räkna ut vad du kan tjäna

= antal användare per månad som du får in

Antalet användare kommer att ackumuleras över tid, vilket gör att din intäkt kommer att bli större och större månad för månad. Med hjälp av diagrammet här nedanför (visas efter du angett hur många användare du tror att du kan generera på en typisk månad), kan du få en bild av hur utvecklingen ser ut.

Anmäl dig till programmet

Som återförsäljare av TimeApp har du inga krav på försäljningsvolymer utan du jobbar på helt i din egen takt. Efter du anmält ditt intresse så kommer vi att kontakta dig med mer information om hur du kommer igång.

Resurser för återförsäljare

Här kan du ladda ner färdiga länkar till banners, sociala medier och textlänkar. Ange vilken sida på vår hemsida som du vill använda som länk, och sedan din unika återförsäljarnyckel. Din återförsäljarnyckel hittar du efter du anmält dig som återförsäljare och loggat in på återförsäljarpanelen.

Textlänkar | Dessa kan du kopiera och klistra in i t ex ett mail

Banners | Koden för banners visas direkt under respektive banner. Kopiera och lägg på din egna hemsida.

Sociala medier | Här kan du ladda ner bilder som lämpar sig bra för inlägg på sociala medier