Material-/artikelhantering

Förutom att rapportera tider, resor, kostnader och utlägg i TimeApp, så kan man även rapportera hur mycket material eller vilka artiklar som har använts.

Egna listor eller import

Skapa enkelt listor med era vanligaste artiklar eller importera prislistor från grossister. Det spelar ingen roll om ni har 10, 100 eller 1 000 000 artiklar. Det finns inga begränsningar och sökfunktionerna är väl dimensionerade, för att det ska vara enkelt att hitta det man letar efter.

Massbearbetning

Det kan lätt bli en utmaning att göra korrigeringar på sina artiklar, om man har väldigt många. Därför går det bra att uppdatera flertalet artiklar åt gången.

Föreställ att man vill uppdatera priset för samtliga artiklar inom en viss kategori. Då kan man börja med att utföra en sökning som väljer ut alla de artiklar man vill ändra. Därefter kan man välja att höja eller sänka priset med X antal kronor eller procent i ett och samma slag. Man kan även sätta ett fast pris för flera artiklar åt gången.

Fakturera

Det går bra att manuellt lägga till artiklar på en faktura, utan att först behöva registrera dem i samband med att man rapporterar tid på ett jobb. Det räcker med att börja skriva en artikels namn eller artikelnummer i en tom ruta på fakturan, så kommer det dyka upp en lista med förslag på artiklar.

När man valt artikel placeras artikelns information i rätt ruta på fakturaraden (t ex benämning, enhet och pris). Därefter är det bara att ange hur många av den valda artikeln man vill ta med på fakturan. Snabbt och enkelt.

IN Prisfil

Tack vare ett samarbete med Installatörsföretagen (IN), går det utmärkt att använda deras prisfil i TimeApp. IN Grossistprisfil är bygger på E-nummerbanken och innehåller GNP-priser med tillhörande rabattkod från totalt sex (6) olika grossister.

Filen innehållet priser från Elektroskandia, Ahlsell, Rexel, Solar, Elkedjan och E2 Teknik.

Priset för 3 000 kr /år för icke-medlemmar och 1 500 kr /år för medlemmar i Installatörsföretagen. I priset ingår kvartalsvisa uppdateringar av hela prisfilen.

Skapa demokonto

Ditt demokonto är aktivt under 14 dagar.